8 fede oplevelsesgaver

0
6
Oplevelsesgave - helikoptertur

Ballonflyvning – en unik oplevelsesgave

Ballonflyvning - en god oplevelsesgave

Ballonflyvning er en populær og unik oplevelsesgave til par, mænd og kvinder, der elsker eventyr, natur og nye oplevelser.
I en luftballon ser du det hele fra oven og på en god dag vil du opleve stilheden og den fantastiske udsigt, som noget du aldrig glemmer. Børn kan prøve en ballonflyvning hvis de er over 130 cm.
Ballonflyvning er en af de mest populære oplevelsesgaver der ofte gives til både mænd, kvinder og børn.

Læs mere hos duglemmerdetaldrig.dk

Djævleræs – en oplevelsesgave med adrenalin og høj fart

Oplevelsesgave med fart

Måske husker du Zulu Djævleræs, hvor kendte mennesker kørte ræs i gamle biler. Nu kan du, eller en gavemodtager, komme til at prøve det samme i Næstved eller Viborg.
Det er en fantastisk sjov oplevelse. Også for en større gruppe, da det er tilladt at have tilskuere med.

Læs mere her

Helikoptertur – oplevelse for livet

Oplevelsesgave - helikoptertur

En helikoptertur kan opleves i hele landet, og er en populær oplevelse for både store og små. Med denne oplevelse kan du se det hele fra oven på smukkeste vis.
Desuden er det en ret unik oplevelse at flyve i en helikopter, og det kan ikke sammenlignes med andre fly. Det er derudover også en oplevelsesgave for både børn, voksne og ældre.

Læs mere her

Klatring i Naturen – en fysisk oplevelsesgave

Klatring i naturen - oplevelsesgave

Elsker du fysiske aktiviteter og udfordringer, så er træklatring måske noget for dig eller en større gruppe hvis du ønsker at invitere vennerne på en udfordring eller afholde noget teambuilding for dit firma.
Det er en god oplevelse for både kvinder, mænd og børn der har mod på en udfordring, som kan prøves i Vejle, Middelfart, Aarhus eller København.

Læs mere her

Urban High Roping – en høj og klatrende oplevelse

Oplevelsesgave klatring

Verdens højeste High Roping bane ligger i København, og er den ultimative oplevelsesgave for personer der ikke går af vejen for en god udfordring.
Er du klar på at prøve udfordrende reb aktiviteter i 50 meters højde?

Læs mere

Formel 1 Simulator – fart over feltet

Formel 1 simulator - anderledes oplevelsesgave

I en formel 1 simulator kommer du så tæt på at opleve et formel 1 løb som du overhovedet kan uden at det koster en formue.
Det er den perfekte oplevelsesgave til dem der elsker fart og har benzin blodet. Det kan opleves i Aarhus eller Roskilde.

Birks Bageskole – den hyggelige oplevelsesgave

Er du typen der elsker duften af frisk hjemmebag, så kan du med denne oplevelse lære at mestre surdej, hjemmebagt brød og crossainter.
Det er en god oplevelsesgave for par, mænd, kvinder eller større grupper.

Læs mere

Bridgewalking på Lillebæltsbroen – en helt unik oplevelse

Prøv en unik oplevelsesgave i højderne over vandet med en guidet tur over Lillebæltsbroen. Oplevelsen giver en fantastisk udsigt og et indblik i historien og dyrelivet i området.
Det er en fantastisk spændende oplevelsesgave til voksne og store børn på over 140 cm.
Bridgewalking er en af de mest populære oplevelsesgaver overhovedet – og gives ofte som gave til både kvinder, mænd og børn.

Læs mere her

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here