Bali – en laaaang flyvetur

0
546
Qatar Airways

Det var første gang vi skulle flyve med Qatar Airways og det blev en lidt laaaang flyvetur. Vi har jo hørt rigtig mange gode oplevelser om deres service, mad og pladsen ombord og alt i alt var det en fin oplevelser fra dem af – men er dog stadig mest fan af SAS.

Kender I ikke det når man bare føler sig forfulgt af uheld på hele turen? Så bliver det lige pludselig en rigtigt laaaang flyvetur.

Vores tur i København starter med at vi kommer en i en næsten tom flyver. Men lige akkurat der hvor vi skal sidde, sidder der selvfølglige en på rækken. Han sidder og halv sover… super godt start tænker jeg. Vi får vækket ham, og for møvet os ind på plads. Han ligger sig straks til at sove videre og det jo fint, alt imens vi er yderst begejstret over at den nye Star Wars er kommet på. Så ved vi da hvad vi skal få de første 3 timer til at gå med!

Da vi får serveret maden, vågner min sidekammerat op og begynder at spise, for derefter at falde i søvn igen. Efter lidt tid får han dog skubbet til sit glas juice som ryger ned over mit ben. Ikke super fedt! Jeg får vækket ham, men han er meget svær at komme i kontakt med – vi får afværget situationen og jeg for tørt mit ben. Resten af turen går fint.

Da vi så efter 6,5 time lander i Doha, og skal med det næste fly – ser vi at der er flere tomme pladser i flyveren. Vi håber selvfølgelig på at vi får en af rækkerne med et tomt flysæde, da det vil gøre flyveturen på 10 timer noget mere bekvemmelig. Men igen, er vi uheldige og vi sidder selvfølgelig på en række der er fuld.

Vi prøvede i øvrigt på begge fly at blive præsenteret for et fint menukort, men hvor de retter vi gerne ville have var udsolgt hver gang.

Efter den laaaang flyvetur var vi selvfølgelig spændte på om vores kufferter dukkede op…. men det gjorde de heldigvis og resten af ferien gik heldigvis rigtig fint. På hjemturen blev vi dog forsinkede og måtte derfor spurte igennem lufthavnen i Doha. Så det var ikke lige det bedste møde vi havde med Qatar Airways på vores første tur med dem.

Har du prøvet at din flyver er forsinket? Læs mit indlæg om at få kompensation hos flyhjælp.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here