Bedste burger i london

0
383
Bedste burger i London - Juicy Lucy
Bedste burger i London - Juicy Lucy

Den bedste burger i London, finder du på The Diner i Soho. The Diner er en hyggelig burger bar med god stemning og høj musik. Som efter min mening serverer en af Londons bedste burgere. Så er du på udkig efter et godt burger- eller spisested, så kan jeg bestemt anbefale at kigge forbi hos The Diner.

BBQ Chicken burger
BBQ Chicken burger

Bedste burger i London får du på – The Diner

På The Diner finder får du den bedste burger i London, som er helt i særklasse. Burgerbaren er rigtig hyggeligt indrettet, og her kan man sagtens få en aften til at gå med god mad og drikke. Jeg kan især anbefale deres Juicy Lucy. Her får du en lækker burger, med en bøf som er lavet af pulled pork og smeltet ost. Normalt når man får pulled pork i en burger, er det bare lagt i som strimler.


Men hos The Diner har de smeltet osten og pulled pork’en sammen og formet den som en bøf. Det gør bøffen virkelig lækker, og kan ikke sammenlignes med nogle andre steder. Det er helt klart en af de bedste burgere jeg noglesinde har fået, og den bedste bruger i London – efter min mening. Bøffen bliver serveret i en blød bolle, som står i god kontrast til den sprøde bøf. Husk at bestille fritter ved siden af!

Du kan også få et stort udvalg af salater, sandwish, cocktails og milkshakes så der skulle gerne være noget for enhver smag. De serverer iøvrigt også glutenfri mad, til dem som ikke kan tåle det.

The Diner ligger flere forskellige steder i London, du kan se mere på deres hjemmeside. Der er også mulighed for at sidde ude i hvert fald hvis du besøger den i Soho. Du kan betale med VISA kort.

Hvor synes du man får den bedste burger i London?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here