Bistro Royal – lækker frokost i københavn

0
645
Lækker frokost i København - Flæskestegsandwich

Er du på jagt efter et sted at spise lækker frokost i København? Så skal du prøve Bistro Royal på Kongens Nytorv, her får du en lækker frokost i hyggelig omgivelser lige midt i København. Du får virkelig lækker mad her, også er det ikke voldsomt dyrt, men almindelige priser.

Lækker frokost i København på Bistro Royal

Når du er ankommet til Kongens Nytorv og begiver dig på vej hen mod Bistro Royal, så er du næsten ikke i tvivl om at du er på vej hen til en lækker restaurant. Man bliver hurtigt revet med af den dyre stemning som Kongens Nytorv emmer af. Så snart du træder ind af døren på Bistro Royal, bliver du mødt af en sød tjener som viser dig hen til et bord. Stilen er hyggeligt med træpaneler hyggelige båse med sofaer og små hygge kroge. Der et altid en super hyggelig atmosfære. Der kan dog være en del støj, hvis restauranten er fyldt helt op.

Hvad spiser man til frokost på Bistro Royal?

Menukortet indeholder alt lige fra morgenmad, med spejle og bacon, til Burger og over i det lidt mere sofistikerede kan man vælge en salat med Andeconfit. Der er også mulighed for at vælge fisk, hvis man er til det. Priserne ligger fra 125-150 så det er ikke det der vælter budgettet, og det vil de fleste være villige til at give for en lækker frokost. Jeg plejer altid at vælge deres flæskestegssandwish, som smager rigtig godt. Den bliver serveret i en blød bolle, med rødkål, syltet agurker og sprøde flæskesvær. Ved siden af får man de lækreste tykke pomfritter og en god dip til. Man har også mulighed for at opgradere til trøffelfritter for 10 kr. Så du får en virkelig lækker frokost i København til en god pris!

 

Deres Cheeseburger kan også anbefales, men ellers har vi faktisk ikke prøvet andet på menukortet, da vi altid kommer til at tage det sammen. Men jeg kan ikke forestille mig at der er noget, som ikke skulle være lækkert.

Har du lyst til en lille side order, som ikke er så lille en dag, så er deres onions ringe anbefalelsesværdige. De er helt sprøde og lækre, hvilket går sig rigtig godt til sin burger og den tilhørende hjemmelavet chilimayo sætter prikken og i´et.

Du kan iøvrigt tjekke deres menukort ud her

Lækker frokost i København

Jeg synes helt klart at Bistro Royal er et besøg værd, hvis man er på jagt efter en lækker frokost i Købehavn. Hvilke restauranter kan du anbefale til en lækker frokost?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here