Eatery Social – Mexicansk restaurant i Malmø

0
557

Her mellem Jul og Nytår tog vi et lille getaway til Malmø. De begynder jo allerde deres udsalg den 26. december, og da den svenske krone er lav, så er der jo gode muligheder for at spare nogle ekstra penge. Jeg fandt da også et par, flotte Hugo Boss bukser på udsalg så det var ikke så dårligt.

Clarion Malmö Live

Vi boede som sædvanlig på Clarion Malm Live, som er et super lækkert hotel. Vi har dog aldrig spist på hotellet, de har en skybar hvor man kan få nogle lette retter, gode drinks og nyde den flotte udsigt. Men de har også en Mexicansk restaurant, som hedder Eatery Social. Her kan man få burritos, chili corn carne, og en masse andre lækre mexicanske retter.

Eatery Social – restaurant i Malmø

Restauranten i Malmø er rigtig hyggelig indrettet, med en blanding mellem sofaer, runde borde og almindelig borderer. Selvom det er et forholdsvis stort rum man sidder i, har de fået brudt lokalet godt op og gjort det hyggeligt, bla. ved at lade nogle gardiner fungere som rumdeler, og det skaber god atmosfære.

Jeg prøvede deres Chili Corn Carne, som er lavet med oksekød i tern. Virkelig mørt kød! Til forret fik vi nachos med hjemmelavet salsa. Udover det fik vi et par drinks til maden. Jeg fik en med noget tivoli krymmel på, som faktisk smagte overraskende godt. Tjenerne er meget flinke og servicemindede, som bidrager til at den gode stemning. Jeg synes ikke priserne er dyre, taget i betragtning af at man spiser på et hotel, absolute value for money!

Så hvis du bor på Clarion Malmø Live, så er deres Mexicanske restaurant helt sikkert et sted du sagtens kan ligge vejen forbi. Nogle gang er det meget dejlig man ikke skal ud for hotellet om aftenen, især her om vinteren når det er mørk og koldt. Velbekomme!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here