Fra Helsinki til Tallinn

0
376
Tallinn

Inden vi tog til Helsinki havde vi undersøgt lidt om byen og hvilke oplevelser man kunne få. Vi havde fundet ud af at man kunne tage en færge fra Helsinki til Tallinn. Vi havde aldrig været i Tallinn eller Estland for den sags skyld, så hvis vi havde tiden til det, overvejede vi det lidt som en mulighed. Det kunne også være sjovt at besøge 2 lande på samme ferie.

Efter vi har været nogle dage i Helsinki, og har nået at se en del, så har vi besluttet os for at tage booke en tur med færgen og tage sejlturen fra Helsinki til Tallinn. Det koster os ca. 1000 kr. at tage færgen, som tager 2 timer hver vej. Vi bookede vores billetter igennem denne hjemmesiden, og det var super nemt.

Færge fra Helsinki til Tallinn

Når man skal tjekket ind i færge terminalen, gør man det bare på en maskine og taster sit booking nummer ind også får man sit boarding pass og er nu klar til at tage til Tallinn. Undervejs er der mulighed for at handle ind i taxfree shops om bord på færgen, som har et bredt udvalg af alkohol, slik, tøj m.m.

Vi havde en rigtig fin sejltur fra Helsinki til Tallinn. Vi kunne sidde ude på dækket, og nyde det dejlige vejr med blå himmel og sol. Så det gik det meste af sejlturen med. Der var heldigvis massere af plads ude på dækket. Så selvom de fleste ville sidde ud, så var det til at finde en plads. Da vi var blevet træt af at nyde det gode vejr, smutte vi ned og kiggede lidt i butikkerne og på resturanterne. Man kan hurtigt få 30-40 min. til at gå, med bare at kigge på butikken og handle ind. De havde et super godt tilbud på Toblerone, som jeg elsker, men desværre så købte j dem ikke. Hvilket jeg har ærgret mig over lige siden. Jeg tror ikke det helt gik op for mig, hvor godt et tilbud det egentlig var.

Færge til TalinnFærge til Talinn

Velkommen til Tallinn

Efter 2 timer var vi fremme i Tallinn. Vi havde på forhånd fundet ud af at der i Tallinn ligger en Vapiano, og den har vi altid rigtig gerne ville prøve. Det er dog ikke lykkedes os endnu, men det var derfor oplagt at prøve den i Tallinn. Vi ville nemlig ankomme til Tallinn fra Helsinki omkring frokost tid, og derfor er det dejligt at man hurtigt kan få noget af spise og at man ved hvor man skal gå hen. Så skal man heller ikke bruge for lang tid på at lede efter et sted at spise, når nu vi kun har 5 timer i Tallinn. Men det var i hvert fald en super nem rejse.

Tallinn i Estland

Vapiano

Vapiano

Vapiano

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here