Fra København til Helsinki

0
335

I mandags var det Mr. Putin og Mr. Trump som havde indtaget Helsinki, men i dag var det så blevet min og Michelles tur.

Det er jo en forholdvis kort flyvetur, men den blev noget længere da vi i Helsinki lufthavnen måtte stå og vente lidt over en time på at få bagagen fra Norwegian. Hvis du iøvrigt oplever at de bagage eller flyrejse er forsinket, så læs mit indlæg om at få kompensation hos flyhjælp

De har iøvrigt et lidt sjovt system i Finland når man skal hente sine kufferter. I alle de lufthavnen jeg har været i, er der altid en stor hal hvor alle kufferterne kommer hen til. Men her har de 3 forskellige haller så enten skal man ind i hal 1,2 eller 3 og det er der jo ikke lige nogen som har fortalt. Så vi styrter ned til hal 2 for at finde ud af at vi skal ind i hal 3. Og når man først er kommet ind i en af bagage hallerne, så kan man ikke gå tilbage til lufthavnen. Nej, så skal man hele vejen ud i velkomsthallen også hen og ringe på en dør for at kunne blive lukket ind i en af de andre bagage haller. Men det lykkedes heldigvis!

Turen ind til Helsinki gik fint. Den nemmeste og mest økonomiske løsning er helt klart at taget toget. Det kostede 10 euro for 2 og tager ca. en halv time, også står man på Helsinki Hovedbanegård. 

Vores hotel Scandic Simonskatta ligger en lille 10 minutters gå tur fra stationen, så det kan næsten ikke være mere perfekt.

Nu er vi lige tjekket ind og har lige haft mulighed for at slappe lidt af på værelset. Så nu gælder det en tidlig aftensmad også skal vi lige rundt og have et indtryk af byen. Umiddelbart virker Helsinki til at være en rigtig hyggelig by.

Håber I for en god lørdag aften 🙂
Du kan læse mere her om de første indtryk fra Helsinki

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here