Get away til Malmø

0
449
42RAW

Dagen i dag startede alt for tidligt ud i forhold til det er en lørdag morgen. Men når man ved der venter en dejlig morgenmad på 42RAW, efterfulgt af en kort togtur over Øresund til Malmø hvor den står på et get away, ja så går det jo nok.

42RAW

Vi har længe godt kunne tænke os at prøve noget af den lækre mad på 42RAW, så det passede fint med at vi ligeså godt kunne lige vejen forbi Københavns lufthavn hvor den ligger i terminal 2. Det er blevet ret hyggeligt i terminal 2 efter de har fået lavet en masse hyggelige spisesteder derude.

Vi fik begge en Acai Bowl og jeg snuppede  en protein Shake med chokolade og banan ved siden af. Det var virkelig lækkert og der var den lækreste granola i bowlen, blandet med banan, blåbær, kokus, goji bær og jordbær. Sådan en portion mætter virkelig meget.

42RAW

Der var stort set ikke et øje der ude, så vi kunne side stille og roligt og hygge os med maden. Jeg ved ikke om det var fordi vi sad i lufthavnen, men vi blev i hvert fald grebet af feriestemningen og endte med at sidde og tale om hvilke ferier vi gerne ville på i 2019. Og der skal vidst virkelig spares op!

Videre til Malmø

Vi tog toget videre til Malmø, hvor vi skal have en overnatning på det lækre Clarion hotel. Da vi havde siddet så længe i lufthavnen og talt om ferieplaner, så klokken var blevet lidt i 11, blev vi enige om at se om vi kunne tjekke ind med det samme.

Det kunne vi heldigvis, så det var dejligt lige at kunne komme op og smide kufferten. Og vi fik er hjørneværelse som vi havde spurgt om! Dejligt…

Frokost i Malmø

Det var ret koldt at komme over til Malmø, selvom det lyder fjollet når det ikke ligger længere fra kæbenhavn. Derfor havde vi virkelig lyst til noget varmt til frokost. Men vi plejer jo altid at spise frokost på Sushido, hvor de har den bedste sushi i Malmø. Og man er vel et vane menneske, så vi enten os på Sushido. Vi bestilte dog en miso suppe, til deling som vi lige kunne få varmen på. Den var heldigvis brand varm, og smagte skønt.

Frokost i Malmø

Kanelbullar fra bageri

Om eftermiddagen da vi gerne ville op på værelset og hygge stoppede vi ved det lille Bageri LEVE – og købte en kanelbullar. Så videre til Waynes Coffee og købe kaffe. Også var det bare op og hygge på hotel værelset. Jeg kan iøvrigt kun anbefale bageriet, det er et rigtig hyggeligt sted hvor man også kan sidde og deres brød er lækkert.

Aftensmad i Malmø

Vores aftensmad indtog vi på den famøse og altid utrolig lækre restaurant… da da da bum thi, Jensens bøfhus. I Danmark går vi aldrig på Jensens bøfhus men her i Sverige er der bare god service og maden er altid god og det er dejlig uformelt.

Shopping i Malmø

I mellem alt dette har vi selvfølge også været rundt og shoppe. Den svenske krone er jo et stykke nede, så lige for tiden spare man faktisk hele 30% i forhold til den danske krone. Og det er jo altid dejligt at spare penge! Vores foretrukne butikker herover er Lagerhaus, Granit, Items og Astrid og aberne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here