Godt hotel i Berlin

0
479
Hotel i Berlin

Et godt hotel i Berlin, kan være svært at finde. Men her får du et bud på et super lækker hotel, som bestemt er pengende værd.Læs mit indlæg og find ud af hvad det er der gør dette hotel så godt, og læs om vores lidt pudsige oplevelse.

Godt hotel i Berlin
Radissonblu er et godt hotel i Berlin

Vi er tilbage på vores hotel i Berlin, efter vores første dag i byen. Jeg begynder så småt at fylde badekarret op, for at få et dejlig varmt bad, indstil min kæreste råber “Skat…!? Har du fjernet sengetæppet og rykket vores dyner?”. Jeg skynder mig ud fra badeværelset, og kan godt se at tingene ligger anderledes end da vi tog fra værelset. Dybt ubehageligt at føle nogle har været på vores hotelværelse, uden at vi har været vidne om det. Men samtidig mærkeligt, fordi der ikke mangler nogle af vores ting på værelset.

Vi skynder os at komme i tøjet, og går med raske skridt ned mod receptionen, hvor receptionisten bliver spurgt ind til situationen. Stille og roligt fortæller hun, at når man har booket et business værelse, har man en – Turndown Service hvilket betyder at personalet kommer ind og gør sengen klar til natten.

Vi havde godt læst at vi havde Turndown Service, men da det ikke er noget vi har prøvet før og ikke vidste hvad det var, tænkte vi ikke nærmere over det. Men nu er vi da blevet meget klogere! Men hvor om alt er, så fortæller denne oplevelse meget godt, hvor god service vi fik på Radissonblu hotel i Berlin. Hver gang man var i kontakt med personalet, var der ingen sure miner.

Radissonblu – godt hotel i Berlin

Radissonblu er et meget imponerende hotel i Berlin. Når man træder ind af døren bliver man mødt af et kæmpe akvarium formet som en silo. Det er et meget smukt syn, og man kan hurtige bruge timer på bare at sidde og slappe af mens man betragter det store flotte akvarium.

Værelserne på hotellet er rigtig flotte, vi fik et værelse ud mod Berliner Dom og ud til kanalen. Her havde man en lille terrasse med 2 stole, hvor man kunne side og nyde det. Hvis det ikke var fordi vi var der i november måned. Værelset er stor og rummeligt, med et lækkert badeværelse hvor der også er god plads. Fordi vi både på et business værelse, havde vi en Nespresso maskine på værelset. Hver dag fik man 6 kapsler, som man kunne bruge. Det var virkelig lækkert at man lige kunne ligge i sengen om morgenen og få en kop god kaffen. Mens man nød udsigten ud af vinduet og prøvede at få overtalt sig selv til at stå op.

Dette hotel i berlin, kan kun få mine varmeste anbefalinger.

Du kan lave din booking her

Hvilket hotel kan du anbefale i berlin?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here