Godt hotel i Helsinki

0
401
Godt Hotel i Helsinki

Står du og skal til Helsinki, men mangler et godt hotel at bo på? Så kan jeg helt klart anbefale Scandic simonskatta et rigtig godt hotel. Som kun ligger 5-10 min. gå tur fra Hovedbanegården i Helsinki.

Godt hotel med god beliggenhed i Helsinki

Scandic Simonskatta er et godt hotel og ligger helt perfekt i Helsinki. Det ligger meget centralt og fungere på den måde som en rigtig fin base under jeres ferieophold. Det ligger tæt på seværdigheder, shoppingcentre, havnen og spisesteder så man kan komme rundt til det hele uden at skulle gå for meget.

Selve hotellet fremstår nyt og moderne, hvilket gør at man føler sig godt tilpas på hotellet. Vi havde bestilt et superior værelse, hvilket var flot indrettet og vi boede på en af de øverste etager. Det eneste som var lidt irriterende var rengøring, ikke fordi den ikke var god. Men hver eftermiddag hvor vi skulle hjem og slappe lidt af inden vi skulle og spise, så havde de som regel ikke rengjort værelset endnu. Det var lidt frusterende når man har været væk hele dagen, hvor de kunne gøre det. Men vi skrev til receptionen og de fik justeret det, så det var god service på et godt hotel. På hotellets øverste etage har de desuden en hyggelige rooftop bar, hvor man kan sidde og nyde en god drink, øl eller et glas vin. Vi kunne sidde og nyde en Aperol Spritz, og dejlig varme sommer vejr, mens vi var på besøg i Helsinki.

Da vi var i Helsinki var det lige midt i sommerferien i slutningen af juli måned og derfor var der mange mennesker på hotellet. Det var egentlig ikke noget man mærkede noget til, kun nede ved morgenmadsbuffeten. Selvom de havde mange siddepladser spredt ud over et stort område, som de kunne åbne for, så var der alligvel meget crowded op ved buffet fordi selv buffet området ikke er så stort. Men selve buffeten er ganske god og helt på linje med andre Scandic hoteller.

Skal du på ferie eller forretningsrejse til Helsinki? Så vil jeg helt klart anbefale hotellet. Du kan se det hos hotels.com her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here