Godt hotel i Malmø

0
452
Godt hotel i Malmø
Godt hotel i Malmø

Skal du bruge et godt hotel i Malmø? Så er du havnet det helt rigtige sted. Der er rigtig mange hoteller i Malmø, men det er bestem ikke alle sammen som er lige gode. En del af dem er gamle og fremstår en del slidte. Men på Clarion Hotel i Malmø, bor du på et forholdvis nyt hotel. Hotellet, værelserne, morgenmaden, personalet – alt er bare super lækkert! Klik her for at se hotellet

Et godt hotel i Malmø – Clarion Concert Hotel

Hvis du står og skal en tur til Malmø, så ved du at der er rigtige mange hoteller i denne hyggelige by. Men desværre er mange af dem også gamle og slidte, og ikke særlig godt vedligeholdt. Det kan godt ødelægge lidt af oplevelsen, hvis man er kommet over for at have en hyggelig getaway. Men det er slut nu… du finder et godt hotel i Malmø ved at besøge Clarion Hotel. Hotellet ligger ikke langt fra hovedbanegården i Malmø, beliggenheden er derfor helt i top. Selve hoteller er forholdvis nyt, derfor fremstår alt også lækkert og i godt stand. Derfor er Clarion Concert Hotel et rigtig godt hotel i Malmø.

Værelserne er dejlige store, vi boede på 21. etage og fik et hjørne værelse. Det vil sige vi havde en 180 graders udsigt ud over Malmø og udover vandet. Værelserne er indrettet i en flot og hyggelig nordisk stil. Der er god plads på værelset og et dejligt indeklima. Modsat mange af de gamle hoteller, er der her dejlig varmt. Vi var på besøg i December måned, så der sætter man virkelig pris på at det ikke trækker fra gamle vinduer m.m.

Morgenmaden på hotellet består af en stor morgen buffet, med massere af lækkert brød, æg, bacon, diverse pålæg. Juice, kaffe og smoothie er der også massere af. Prikken over i´et er nok at der står en, og laver frisklavet omelet på bestilling. Der er lille menukort, hvor man kan vælge hvilken omelet man ønsker også går der 4-6 min. så har man sin frisklavet omelet. Virkelig lækkert!

Til at slutte af med, kan man lave sig en vaffel på deres vaffel maskine, og toppe den med rigelige mængder af flødeskum og syltetøj. Men en god bund langt er det bare at gå på opdagelse i Malmøs gader.

Clarion Concert Hotel er et super godt hotel i Malmø, som er alle penge værd. Jeg lover at du på ingen måde vi være skuffet, efter at havde boet hos dem.

Klik her for at se hotellet

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here