Godt hotel i new york

0
364
Godt hotel i New York
Hotel i New York med dejlig stort værelse

Godt og billigt hotel i New York

At finde et godt og billigt hotel i New York, kan være lidt af en jungle især den første gang man skal der over. Man kan hurtigt føle at man kommer til at betale alt for mange penge, for et hotel, som ikke er pengene værd. Sådan havde vi det i hvert falde, den første gang vi var i New York.


DoubleTree By Hilton – Et godt hotel i New York

Anden gang vi skulle til New York, fandt vi et rigtig godt hotel, som havde en god beliggenhed og som stadig var relativt billigt. Hotellet hedder DoubleTree by Hilton – Times Square West og ligger ved 9th og 40th st. og er indbegrebet af et godt hotel i New York efter min mening.

Det ligger næsten lige ved siden af Port Authority, så det er dejligt nemt at komme til hotellet hvis, man tager bussen fra Newark lufthavn. Der er heller ikke langt til Times Square eller ned til havnen, hvis man skal have færge over mod fx. Weehawken. Det er en rigtig god beliggenhed, da hotellet ligger centralt men uden at man skal forbi det befolkede Times Square, hver gang man skal ud fra hotellet.

Værelserne er store og pæne og en del over standarden for New York, efter min mening. Vi har set hotellet hos Expedia til 11.000 kr. for 2 mennesker, i 7 dage også var det endda flybilletter med SAS – hvilket er virkelig en god pris for så lang tid. Hotellet kan ses her

Morgenmaden på hotellet fik vi ikke smagt, men der ligger flere gode morgenmadsteder indenfor rækkevidde, så det er bare at slå sig løs.

Hvilket godt hotel i New York kan du anbefale?

Se mine andre indlæg om New York

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here