Godt spisested i Malmø

0
406

Er du eller skal du på en getaway i Malmø, så er du nok interesseret i at finde et godt spisested i Malmø. Se hvilket spisested i Malmø, som jeg fortrækker til frokost. Læs især med hvis du elsker sushi!

Sushido – spisested i Malmø med lækker sushi

Sushido er mit fortrukne spisested i Malmø. Sushido er en lille kæde, som har 3 spisesteder i Malmø. Spisestederne er forholdvis små og hyggelige, men de serverer en rigtig lækker Sushi. Faktisk noget af det bedst jeg har smagt. Når du kommer for at spise frokost har de forskellige frokost tilbud med 11 eller 15 bitar, som det hedder. Jeg plejer altid at tage den store med 15 bider, og her får du en god sammensat menu. Sushien smager utrolig godt, og er dejlig frisk. Jeg synes det har en bedre smag, end hvad vi er vant til her i København. Menuen består af lidt blandet godt, nogle nigiri stykker, maki´er og en lækker tofu lomme.

Personalet er meget hjælpsom og generelt er der en rigtig hyggelig stemning på deres spisesteder. Her har man mulighed for lige at få en pause og sidde og slappe af, inden turen går videre rundt i byen. Så hvis du står og mangler et sted at spise frokost i Malmø, og elsker sushi så er det helt klart her du skal tage hen.

Du kan læse mere om Sushido her og så kan du også se hvor de 3 spisesteder ligger henne. Den ligger ikke lige i centrum, men ligger lidt i udkanten og kræver derfor en lille gåtur. Men det er helt sikkert det værd!

Står du og skal til Sverige, så se mine andre indlæg om Sverige her

Har du et favorit spisested i Malmø, som du har lyst til anbefale? Smid en kommentar nederst.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here