Håndbagage kuffert

0
9
håndbagage

At rejse med en håndbagage kuffert gør det nemmere og hurtigere at rejse! Du slipper for at stå og vente på din kuffert i lufthavnen, og at skulle bakse med en stor tung kuffert.

Hvilken håndbagage kuffert skal du vælge?

Jeg har i mange år, altid pakket den store taske eller kuffert når jeg rejste også på de korte turer. Det var mega irriterende at man skulle møde op lang tid i forvejen, og at man når man er landet skal stå og vente på sin kuffert. I dag fortrækker jeg at rejse, med en lille håndbagage kuffert.

Der findes rigtig mange gode kabinekufferter på market, og det kan bestem godt betale sig at gå efter en i god kvalitet. Nogle af dem er dog også virkelig dyre, fx. Samsonite hvor man hurtigt kommer til af betale mange penge for en håndbagage kuffert. Jeg har dog god erfaringer, med at købe en kabinekuffert i en mellem prisklasse. Her synes jeg kvalitet og pris hænger godt sammen. Hos rejsegear.dk har de et stort udvalg af kabinekufferter. De plejer altid at have nogle gode tilbud, og jeg synes især mærket Epic er godt i forhold til hvad man får for prisen.

Køb en håndbagage kuffert her

Fordelene ved at rejse med en håndbagage kuffert er:

  • Jeg spare masser af tid, for jeg skal ikke aflevere og hente min bagage og ofte er tjek-in også nemmere.
  • Jeg skal som regel ikke betale et ekstragebyr for at tage min bagage med. Men dog har både Ryanair og Norwegian indført gebyr, selvom for en håndbagage kuffert. Dog ikke hvis den kan være under sædet.
  • Jeg kan nemmere rejse rundt med min lille kabinekuffert når jeg skal med f.eks. er i bil, tog og bus.
  • Jeg har altid min bagage og skal ikke frygte en evt. bortkommen kuffert.

Så der er altså mange fordele ved at rejse med en håndbagage kuffert. Der er dog også nogle ting, som man skal være opmærksom på når man kun rejser med håndbagage.

  • Du må medbringe væsker der ikke er på mere 100 milliliter men du kan medbringe flere beholdere. De skal dog allesammen kunne være i en gennemsigtig og genlukkelig plastpose på max. en liter.
  • Det er efterhånden meget populært kun at rejse med håndbagage, og derfor kan du opleve at det er svært at få plads til den i flyet. Jeg har især oplevet det, hvis man kommer ind i flyveren som en af de sidste, så kan det virkelig være svært at finde plads til den.

Min egen håndbagage kuffert

Jeg har valgt en kabinekuffert, i hardcase så jeg ikke skal være bekymret over regnvejr og om mine ting i kufferten bliver mast eller evt. går i stykker.

Indvendige mål: H:48 x B 34 X D 22 cm.
Udvendige mål inkl. hjul og håndtag: H57 x B: 34 og D: 23

Den har 4 hjul og et håndtag med flere indstillings muligheder.
Den er opdelt i 2 rum med lynlås samt lynlåslomme og elastikstropper.

Hvad med dig? Synes du også, at rejser – med en lille kuffert giver frihed?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here