Finland, Rejseblog

Helsinki – de første indtryk

Det første der lige slår mig her i Helsinki, er hvor fugtigt luften er i forhold til i Danmark. Det føles meget anderledes end den tør varme derhjemme, og den måde føler man egentligt at man er noget længere væk geografisk end man egentlig er. 

I dag har vi haft vores første hele dag i Helsinki og byen har på ingen måde skuffet os. 

Helsinki er virkelig en hyggelig by, som helt klart rykker ind på min favorit nr. 1 by i Skandinavien. Byen er virkelig charmerende med mange smukke og gamle bygninger, blandet med lidt nyt også har de sporvogne på vejene som altid er super hyggeligt i en storby synes jeg.

Der ligger utroligt mange små shopping centre i Helsinki. Vi er allerede på den første dag stødt på 4-6 stykker, så der er rigeligt at gå i krig med. 

Nede ved havnen ligger der et lille market med en masse boder, som sælger frugt, smykker, mad, og en masse andre spændende ting.

De har også en større hal nede på havnen som minder om torvehallerne. Her er en masse boder, hvor man kan købe mad og andre lækrerier. 

Nede ved havnen går der desuden en masse små både ud til de forskellige klippe øer, som der ligger i skærgården udenfor Helsinki.

Det var lige de først indtryk af Helsinki, jeg vender tilbage…

No votes yet.
Please wait...

Udgivet af Kristoffer Palm

Jeg elsker at rejse og gå på opdagelse nye steder. Derfor har jeg valgt at lave en rejseblog, hvor jeg skriver om rejser og guides.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *