High roping – sjov aktivitet med vennerne

0
470

High roping i B&W hallen er en udfordrenede og spændende aktivitet. Hvis du står og skal på udflugt med vennerne, eller kollegaerne så er det helt klart high roping du skal vælge.

High roping

High roping går ud på at man klatre rundt i 50 meters højde under B&W hallens tag, hvor du gennemfører forskellige baner. Alt det sker selvfølglig mens du har klatre udstyr på, og er spændt fast på 2 wire. Inden du bliver sendt op  i højderne, får man en god instruktion i hvordan det fungere og man får mulighed for at teste udstyret af på en lille test bane.

Banerne som man skal gennemføre bliver sværere og sværere efterhånden som du kommer igennem dem. Det kan være alt fra at gå på line, til at kurrer over ved at holde fast i en boksepude, eller kravle i et edderkoppe net. Hver bane indholder 4 udfordringer, og når du kommer frem til de sidste er man ved at være godt træt. Det kræver en god fysisk, og det kan anbefales at lave armbøjninger et par ugen inden man skal afsted. I flere af udfordringerne kræver det nemlig, lidt stærke arme at komme igennem high roping banen.

Samtidig med at man skal gennemgøre banerne, som er fysisk udfordrende, skal man så også lige kæmpe højdeskrækken. Der er virkelig langt ned, når man står så højt oppe. Lige i starten når man er kommet op, bliver man ramt af hvor lang ned der er. Men efterhånden som man vender sig til det går det bedre. Men til slut når man er ved at blive træt, så synes jeg man bliver ramt igen af at være højt oppe.

Når man er igennem alle udfordringerne, så slutter man turen af med at tage en lang svævebane ned og det er virkelig sjovt!

High roping er helt sikkert en tur værd, og det er en sjov oplevelse hvor man får rykket sine grænser. Book tid til High Rope her

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here