Hundested – en hyggelig havneby

0
664
Hundested Færge

Notice: Undefined offset: 3 in /var/www/palmtrips.dk/public_html/wp-content/plugins/tiled-gallery-carousel-without-jetpack/tiled-gallery.php on line 554

Notice: Trying to get property 'ratio' of non-object in /var/www/palmtrips.dk/public_html/wp-content/plugins/tiled-gallery-carousel-without-jetpack/tiled-gallery.php on line 554

Hundested er en rigtig hyggelig havneby, som egner sig godt til både en dagstur men bestemt også til en længere tur hvis man fx. lejer sommerhus i området.

Oplevelser i Hundested

Der er fuld gang i den nede på havnen, hvor man finder en masse små boder hvor der bliver solgt alt lige fra malerier, tøj, brugsgenstande og en masse lækker mad.

Lige i den weekend hvor vi var der blevet det også holdt havnefest, så der var ekstra gang i den. Vi er så heldige at noget familie har et hus deroppe, som ligger lige i første parket ud til vandet. Så det er fuldstændig som at være i sommerhus, og med den lækreste badestrand lige udenfor døren. Så det er jo ikke til at klage over!

Udover der i Hundested er havnfest i løbet af sommeren, så har de også Hundested Sandskulptur festival. Hvor der bliver lavet de flotteste sandskulpture. Det er virkelig et flot stykke arbejde, som der bliver gjort og det er ret fascinerede hvad de kan lave med sand. Du kan læse mere om det her

Derudover er der også en masse stier langs vandet, hvor man kan gå en masse dejlige ture og få lidt frisk luft. Man kan bl.a. også se den danske forsker Knud Ramussens hus, som ligger lige i området omkring Hundested.

Knud Ramussens hus i Hundested

I hundested har man også mulighed, for at se krydstogtskibe. Ja, du hørte rigtigt. Selvom det virker vildt, at der skulle komme store krydstogtskibe til lille hundested, så får de hvert sommer besøge af flere krydstogtskibe. Det er en sjov oplevelse at se så stort et skib ligge til.

Hvis man vil udforske rørvig, så er der mulighed for at tage færgen, hundested-rørvig og så kan man tage en dag i Rørvig.

Som du kan se er meget at opleve i Hundested, så du kommer ikke til at kede dig.

Spisesteder i Hundested

Vi har spist flere steder i Hundested. I havnen har de Halnæs bryghus, hvor man kan få et godt måltid mad og nyde udsigten udover havnen. De har deres eget hjemmelavede udvalg af special øl, og de smager rigtig godt. Så det kan kun anbefales at ligge turen forbi, Halnæs bryghus hvis du er i Hundested.

Der er også mulighed for at spise fiskefileter på havnen. Jeg kan ikke lige huske hvad stedet hedder, men her kan man få 2 fiskefileter og godt med fritter. Det kan man så sidde og nyde, ude i solen på en bænk. En god og autentisk oplevelse, hvor man rigtig mærker den gode stemning som der er på havnen.

Provianten er en anden restaurant i Hundested. Det er sted er lidt mere cafe agtigt fra det vi kender i Københavns i hvert falde hvad der mad angår. Lige når man kommer dertil ser den måske ikke fancy ud. Men restauranten er rigtig hyggelig indrettet, med en stil som passer til en by som Hundested. Vi blev dog meget overrasket over maden! Det var virkelig lækkert og helt på højde med de madoplevelser man får på cafeer i København. Endda bedre!

Jeg fik en rigtig lækker burger, som i øvrigt blev serveret på det gamle …. stel. Så det er også bare med til at gøre stilen gennemført. Til burgeren fik jeg lækre håndskåret pomfritter, så var helt sprøde med chili mayo til. Maden var der absolute ikke en finger at sætte noget på. Til maden fik vi hjemmelavet lemonade, lidt anderledes end hvad jeg normalt ville bestille. Men de smagte rigtig godt, og var dejlig læskende i det varme sommervejr.

Jeg håber du kan bruge min lille guide om Hundested, og bruge det som inspiration for din tur.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here