Ideer til sommerferien

0
408

Kender du det når man ikke ved hvad man skal lave i sommerferien?

Sommerferien står for døren og jeg kommer her med 5 ideer til hvad du kan lave i din sommerferie.

Jeg synes altså det er så svært hvad man skal lave i sommerferien og det er altid den ferie vi har sværest ved at planlægge. I år har vi besluttet os til at tage til Helsinski i Finland… og hvordan kom vi så på det? Jo, vi satte os ned og kiggede på et kort for at se hvilke lande vi ikke havde været i. Så i år bliver det Finland – hvilket er super spændende. Nok om det… her kommer 5 forslag til ideer som du kan lave i din sommerferie.

Tag en afbudsrejse

Lige nu er der rigtige mange billige afbudsrejser, da været herhjemme er godt og derfor er efterspørgslen meget lav. Så har du ingen planer for sommerferien, er det oplagt at kigge efter en afbudsrejse eller et af de gode tilbud som rejsebureauerne skilter med. Så kan du sikre dig en god sommerferie i udlandet, og få tanket kontoen op med en masse spændende oplevelser til en god pris. Hvem kan ikke lide det!

Leg turist i København

I København er der mange muligheder for at tage ud og se byen. Der er så mange ting man aldrig får set i hverdagen, har du fx. været i Tårnet på Christiansborg? Det er gratis at besøge, og der er rigtig flot udsigt udover byen. Du kan læse mere om deres åbningstider her.

En anden mulighed kunne være at tage på Københavns nyåbnede Streetfood market kaldet Reffen på Refshaleøen. Copenhagen Streetfood har i mange år ligget på papirøen, men nu er det lukket og genåbnet som Reffen. Så hvis du er en mad elsker(Hvem er ikke det?) så slå endelig et smut fordi Reffen i din sommerferie.

Udover det er der jo også alle de klassiske seværdigheder, som Tivoli, Zoologiskhave, Glyptoteket, Amalienborg, Vor Frelse Kirketårn.

Leg turist i Århus

Brug et par dage i Århus, og nyd den hyggelig by. Jeg har selv kun være i Århus en enkelt gang og derfor har vi planlagt et par dage i Århus denne sommer.

Jeg glæder mig selv mege til at se Aros, og har du nogle tips så smid endelig en kommentar.

Hven – en dejlig dag på øresund

Hvis du skal en helt speciel og anderledes oplevelse, så skal du tage en tur til hven. Jeg elsker den ø! Om sommeren er det et fantastisk sted at være, der er gode strande som man kan ligge og slappe af på og set lækreste badevand.

De har alpacaer, uranborg og meget mere. Se evt. mit indlæg om hven her.

Sparshipping sejler til hven i sommerhalvåret.

Besøg Malmø

Tag en tur over Øresundsbroen og besøg vores svenske naboer i Malmø. Her kan du nemt for en hel dag til at gå med shopping, og lige nu er den svenske kurs ekstra god… så man får næsten 30% rabat i forhold til den danske krone.

Hvis du tager en overnatning i Malmø kan du læse mere her om et godt hotel du kan bo på i Malmø.

Husk endelig også at tage et smut forbi brugskunst butikken granit, hvor du finder mange lækre ting til hjemmet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here