Lækker culotte på restaurant Horizon på hotel Hilton

0
1059
Lækker culotte på hotel Hilton

I uge 7 er det traditionen tro Copenhagen diner week, hvilket er en oplagt mulighed for at få prøvet nogle nye spisesteder af, som man måske ikke normalt ville prøve. Og så til en god pris. For 215 kr. Pr. Person for man en 3 retters menu samt en pellegrino.

I år skulle vores smagsløg prøve kræfter med Restauranten horizon på Hilton og restaurant BØF.

Lækker Culotte på restaurant Horizon på hotel Hilton

Restauranten på Hilton hotellet ligger super hyggeligt, og er meget stille og rolig. Personalet var utroligt søde, og meget venlige. Der var rigtig godt plads mellem bordene, og man kunne sidde helt uforstyrret og tale uden at man følte nabobordet kunne følge med i ens samtale.

Til forret fik vi server en lækker bisque, som blev serveret med tomater og lidt løg. Efterfølgende blev det suppen helt udover. Det smagte rigtig godt og var en lækker måde at få det serveret på. Bisque´en havde en rigtig godt og afbalanceret smag af hummer.

 

Til hovedret fik vi en lækker culotte, som var rosa tilberedt hele vejen igennem. Det var den bedste culotte jeg nogle sinde har smagt og den var utrolig mør. Det er meget hyggeligt, at man får hele den lækre culotten serveret og selv skal skære denne ud. Hvis du skal ud og spise culotte, så får du en super lækker culotte på hotel Hilton.

Desserten bestod af vanille creme brulé og solbærsorbet is, som smagte dejlig frisk i kontrast til creme bruléen. Alt i alt var den meget vellykket aften, som helt sikker kan anbefales.

Så er du på jagt efter en lækker culotte, så får du den bedste på Horizon i Hilton.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here