Fars Dreng – Lækker morgenmad og frokost i København

0
1173
Fars dreng lækker morgenmad

Hvor får man lækker morgenmad og frokost i København? Et godt bud er Fars Dreng som ligger i Ny Adelgade 7.

Morgenmad og frokost i København

På fars dreng, får man rigtig lækker morgenmad og frokost. De har nogle rigtig lækre vaffler og en anderledes fortolkning af smørrebrød som får smagsløgene til at synge. Til maden kan det anbefales at få en lækker juice, eller kop kaffe.

De har mange specialiteter på menukortet og retterne er ikke så store, så man kan sagtens bestille flere ting og smage lidt hos hinanden. Jeg kan anbefale deres vaffler og deres rugbrødsmad med chorico. Det er virkelig lækkert! Menukortet lyder også på mad som rugbrædssandwish, chia pudding og salat.

Udover det serverer de torsdag, fredag og lørdag husets husmandskost og snacks samt udvalgt vin. Det veksler lidt hvad de har, men det kan man læse på deres tavler. Og man kan også få det hele som take away, hvis man har lyst til det.

Selve stedet er i 2 etager og hyggeligt indrettet og man kan godt fornemme at man er i en gammel bygning, hvilket gør stemningen meget intim og nærværende. Der bliver hurtigt fyldt op da den er rigtig populær, så hvis du skal spise en lækker morgenmad som kom når de åbner.

Så hvis du er på udkig efter lækker morgenmad og frokost i København – så tag et smut forbi fars dreng. Det kan helt klar anbefales, og du bliver ikke skuffet!

Hvor synes du man får lækker morgenmad og frokost i København?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here