Lækker villa med egen pool i ubud

0
590
Villa med egen pool

Leder du efter en lækker villa med egen pool i Ubud? Så får du her en guide til det helt rigtige hotel, med skønne villaer som har egen pool og det sødeste personale på jorden.

Villa med egen pool i Ubud

Allerede fra vi træder ud af taxaen, som har hentet os i lufthavnen, føler vi os velkomne og tilpas hos Anusara luxury Villas. Vi bliver taget i mod af de sødeste mennesker, som straks placere os i nogle stole med er koldt glas vandmelon juice! Lige det man har brug for efter en 16 timer lang flyvetur fra København til Bali.

Vores Villa med egen pool er desværre ikke helt klar til os endnu, men inden vi når at tømme drikke vores melonjuice så er villaen klar. Vi får overrakt nøglen og samlet vores håndbagage sammen, og går ned til Villaen.

Villaen er helt fantastisk og ligger hos ud til rismarkerne, med den smukkeste udsigt udover de grønne ris planter. Poolen er dejlig stor med rigeligt plads til at 2 mennesker kan boltre sig i vandet, dejligt stort opholdsrum med seng, sofagruppe og tv. Badeværelset er er helt kapitlet for sig selv, virkelig lækkert med udendørs brugser og badekar. Jeg har aldrig boet så lækkert før!

Afslappende personale som vil gøre alt for dig

Stemningen hos Anusara er meget afslappet, og der er virkelig fred og ro! Personalet er meget venlige og behagelig, der er ikke det, som de ikke vil gøre for dig. Men ikke på den der ubehagelig tjener måde, hvor de går bagefter dig og bukker. Nej, jeg føler de er i øjenhøjde med os og siger ikke bare ja og amen. Spørg man indtil dem og deres hverdag, kultur osv. så får man nogle oprigtige svar og ikke bare en indøvet tale så man høre det man gerne vil høre.

Hos Anusara er der ikke det de ikke vil gøre for dig. Vi fik arrangeret flere ture med transport, da jeg af flere omgange skulle ind og dykke i Sanur. En pæn køretur fra Ubud. De kunne også arranger transport fra lufthavnen, med privat chauffør så man blev hentet og bragt til døren.

Skulle man have massage kom de og satte en massagebriks op ved poolen, også kunne man ligge der og få en times massage. Så skønt!

Det blev virkelig hyggeligt at være der og man følte man blev en del af deres lille familie.

Fordi vi havde en del overnatninger på hotellet blev vi spurgt om de skulle lave noget specielt til os, helt uden ekstra omkostninger.

Er du på udkig efter en villa med pool i ubud, hvor der skal være fred og ro, en afslappet stemning og hvor du føler du kommer ind på livet af de balinesiske værter – så skal du helt klart booke anusara til din næste ferie i Ubud.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here