Marienlyst et af Danmarks dejligeste badehoteller

0
851
Danmarks dejligste badehotel

Notice: Undefined offset: 3 in /var/www/palmtrips.dk/public_html/wp-content/plugins/tiled-gallery-carousel-without-jetpack/tiled-gallery.php on line 563

Notice: Trying to get property 'ratio' of non-object in /var/www/palmtrips.dk/public_html/wp-content/plugins/tiled-gallery-carousel-without-jetpack/tiled-gallery.php on line 563

Marienlyst strand- og badehotel er et af Danmarks dejligeste badehoteller. Derfor har vi de sidste 2-3 år haft en aftale om at vi mindst en gang i løbet af sommeren skal et smut forbi, dette helt fantastiske badehotel. Her kan man næsten ikke komme tættere på stranden, og man kan sidde helt ned til stranden og spise sin morgenmad. Men man lytter til bølgernes brusen. Helt fantastisk! Book et ophold til Marienlyst hos duglemmerdetaldrig.dk her

Rammer man nogle dage hvor solen står højt og termometer banker der op ad, så er det et helt fantastisk sted! Stranden ligger lige udenfor badehotellet, og er fantastisk med massere af sand og havet er lækkert blåt – næsten som at være ved Middelhavet. Stranden gør helt sikkert at Marienlyst er et af Danmarks dejligeste badehoteller.

Lige indtil man går i vandet, og finder ud af at vandet er noget koldere, men når man lige har vænnet sig til det – er det skønt.

Vi plejer at tager dagene helt stille og roligt, spise den lækre morgenmad på hotellet, gå på stranden og ligge og nyde solen, mens man læser en god bog. Det er simpelthen det bedste til at komme helt ned i gear! Hvis man går til venstre på stranden, kommer man ned til en lille strand hvor der ikke er særlig mange mennesker. Her kan man næste have det hele for sig selv.

Et af Danmarks dejligste badehoteller

Morgenmaden er rigtig lækker, og har alt hvad der høre sig til en god brunch. De har bla. en lækker maskine, som laver en rigtig god friskpresset juice. Når man spiser morgenmaden, kan man enten sidde og nyde udsigten inden fra pavillonerne. Eller man kan tage den med udenfor og nyde det gode vejr, men man har den skønneste udsigt udover øresund.

De har rigtig lækker aftensmad på badehotellet, hvor vi plejer at spise en 2 retters enten med forret eller dresseret. Man får serveret nogle små lære hjemmebagte boller, som smager himmelsk med smør. Og maden er altid god!

Værelser er rigtig gode. Jeg vil anbefale at man betaler lidt ekstra, og får et af deres nyrenoverede værelser. De nye værelser på badehotellet er indrettet rigtig hyggeligt, og med gode senge og man kan være heldig også at have en lille altan.

Til frokost kan man gå langs vandet og ind til Kulturværftet. Det er en gå tur på 7-8 min. og her kan man få en lækker frokost eller kaffe og kage. Deres fish’n Chips er rigtig god og kan klart anbefale. Det er også hyggeligt at gå en tur på Kronborg eller kigge lidt i butikkerne i Helsingør.

Det eneste der kan trække lidt ned, er selve betjeningen i restauranten. Man kan godt føle at tjenerne er lidt “fisefornemme” på den, det har vi prøvet med et par af tjenerene.

Trænger du til en kort og afslappende ferie, så besøg et af Danmarks dejligeste badehotellerMarienlyst strand- og badehotel.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here