Min løberejse

0
490

Min nye rejse har ikke, som det plejer, et land som destination… men derfor bliver det alligevel en lang rejse. Jeg har nemlig sat mig for at løbe mit først Marathon i maj 2019 til Copenhagen Marathon helt præcist den 19 maj 2019.

Jeg har tidligere løbet et halvmarathon i 2011, 2012 og 2017 så det med at løbe er ikke helt uvant for mig. Men de sidste par år har det ikke være særlig regelmæssigt, jeg har som regel trænet op til de halvmarathons men efterfølgende er jeg så stoppet. Nok på grund af manglende motivation, når det mål man havde sat sig var nået.

Så det bliver en udfordring at holde en regelmæssig træning, over så lang en periode op til marathonet i 2019. Derfor har jeg undervejs sat nogle del mål, for at holde motivationen oppe. Jeg har tilmeldt mig änglemarknytårsløb 2018 hvor jeg nytårsdag skal løbe 21,1 km. udover det regner jeg med at skulle løbe de 21,1 igen i februar måned til Tel Aviv Marathon, men hvor jeg dog nøjes med en halv.

Jeg vil undervejs skrive lidt om min løbe udvikling på bloggen. Lige nu er jeg oppe og løbe 15 km. så jeg er godt på vej. Jeg har netop læst bogen Løb som eliten af Claus Hechmann, og derfor har jeg fokus på at løbe langt og langsomt for at forbedre min fedtforbrænding under løb.

Jeg er meget spændt på hvordan det kommer til at forbedre min løbehastighed i løbet af efteråret.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here