Morgenmad i New York

0
601
Morgenmad i New York - Le Pain Quotidien

Morgenmad i New York, kan du få på næsten alle gadehjørner. Men som dansker er vi forvente, med godt bagerbrød og lækkert rugbrød. I New York synes jeg hurtigt man bliver træt af, alt deres usunde morgenmad. Det kan både være kvalmene og man er som regel sulten igen efter kort tid. Jeg får allerede nok efter et par dage, også kan det hurtigt føles som en laaang ferie. Her får du et sted hvor jeg kan anbefale at spise morgenmad, og hvor man kan få det som man savner fra Danmark.

Morgenmad på Le Pain Quotidien

Le Pain Quotidien er en morgenmads- og bagerikæde, som laver super lækker morgenmad, i stil med det vi kender hjemmefra. Deres brød er super lækkert og de har et meget stort udvalg. De kan finde ud af at lave et perfekte blødkogt æg og deres kaffe, samt juice er er også helt i top. Selve morgenmadstedet er rigtig hyggeligt med charme, og der er god stemningen. Der kan dog godt være travlt om morgenen, da både amerikanere og turister besøger stedet. Det er sjovt at sidde og følge med i hvordan amerikanerne, holder møder eller interviews mens de sidder og spiser om morgenen. Der er også mange som styrter ind og ud af døren igen, med det deres mad under armen.

Le Pain Quotidien er et godt sted at spise morgenmad i New York, især når man er blevet træt af deres egen “fedtede” mad. Så det er helt bestemt et besøg værd, under dit ophold i New York. Kæden ligger flere stedet i New York, bla. ved Madison Square Garden, Battery Park og du kan finde Le Pain Quotidien´s hjemmeside her.

Hvilke steder kan du godt lide at spise din morgenmad, når du er i New York?

Mangler du mere inspiration og guides til din rejse? Find flere indlæg på vores rejseblog