Mumi cafe i Helsinki

0
403

Er du Mumi fan, eller ønsker du bare at drikke din kaffe et anderledes sted, så skal du på Mumi cafe i Helsinki! 

Hvem kan ikke huske de skønne Mumi Trolde fra da man var lille? Allerede den første dag vi var i Helsinki støtte vi på denne cafe med Mumitroldene, og vi blev med det samme enige om, at den skulle vi prøve når vi nu er i Finland – Mumi troldendes ophavs land. Det er jo ikke hver dag man lige får den mulighed.

Mumi Cafe

Det er en gennemført Mumi cafe. Der er Mumi wallstickeres og bamser lidt rundt omkring, som du kan tage billeder sammen med. Det stel du drikker og spiser af, er med mumierne, så der er rig mulighed for at alle Mumi fans kan få stille deres behov. Selve kaffen er som på de fleste andre cafeer, de har en dejlig is-latte som var dejligt kølende når du vejret var så varmt. Og ellers kan man få alle de gængse kaffer, Cappuccino, Cafe latte, sort kaffe m.m. Derudover kan man få lidt forskellige kager til. Jeg fik selv en virkelig lækker hindbær marengs, som smagte rigtig godt. Cafeen er indrettet meget hyggeligt, hvor man kan sidde og kigge ud på gaden samtidig med at man nyder de hyggelige opgivelser inden i Mumi Caffen.

Er du i Helsinki er mumitrold cafeen helt bestemt et besøg værd og selvom du ikke er fan er det stadig en sjov oplevelse. Så snup endelig en kaffepause på Mumi Cafe.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here