Nakkepude og andet udstyr til din rejse

0
27

Nakkepude? Ørepropper? Støttestrømper? Hvordan får du den meste behagelige rejse frem til din destination? Her får du mine anbefalinger til den bedste nakkepude og andet udstyr til din rejse, så du får en god tur.

Nakkepude

Undgå at ankomme med hold i nakken til din ferie, og køb en dejlig nakkepude. Nakkepuder er gode uanset om du rejser med fly, skib, tog, bus eller bil. En nakkepude giver komfort og hjælper til at undgå hold i nakken. Den sørger også for, at du får en god søvn, når du sidder i en akavet position og sover.

Du kan få mange forskellige nakkepuder, og hvis du rejser meget, er det givet godt ud at købe en lidt dyrere en. Du har sikker prøvet de billige oppustelige nakkepuder, som man ikke kan bruge til noget. De både gnaver og de to støtter i siden ryger, ud til siden så du ingen støtte får. En nakkepude er en vigtig del af dit rejse udstyr.

Nakkepude med Memory foam

Den bedste nakkepude jeg har prøver er en nakkepude med memory foam hvor nakkepuden er en nakkepude af skum. Skummet er trykaflastende, hvilket betyder, at du får den mest optimale støtte, samt at nakkepuden former sig efter din nakkes holdning. En nakkepude af memory foam – eller viskoelastisk skum, som det hedder på dansk – er temperaturfølsom. Det gør, at din nakkepude holder sig varm, længere tid af gangen og bliver hurtigere varm, når du anvender den.

Derudover kan du få nogle modeller hvor du har mulighed for at knappen den foran. På den måde får du optimal støtte, når du læner hovedet til siden. Det fungere super godt, og gør en kæmpe forskel når du skal sove et dårligt sted. Så jeg vil helt klart anbefale en nakkepude, med mulighed for at knappe den.

Den kan købes hos rejsegear her.

Sovemaske

Når du har sikret dig en god nakkepude, som sørger for at du slipper for hold i nakken, jamen så er det oplagt også at købe en sovemaske. Formålet med en sovemaske er at blokere for sollys eller lys af anden art. En sovemaske anvendes typisk, når man er ude at rejse – f.eks. i bussen, toget, bilen eller flyet. Det er en stor hjælp, når man sidder i en flyver eller andet transportmiddel. Så bliver man ikke forstyrret at andre, som pludselig tænder for deres lys, eller det lys som hele tiden er i kabinen.

En sovemaske skal gerne blokere 100 % for lyset, men alt afhængig af, hvilken sovemaske, du vælger at købe, kan det være svært. Vi har alle forskellige ansigtsformer, og en sovemaske som passer til dig, passer ikke nødvendigvis på ham der sidder ved siden af dig. Derfor findes der også mange forskellige sovemasker. En rigtig god en er en Luksus 3D Sovemaske. I en Luksus 3D Sovemaske, kan du åbne øjnene inde i sovemasken uden at blive irriteret af stof, der rører ved dine øjenvipper – både når du har lukket øjne og åbne øjne under masken. Det er virkelig en smart sovemaske og bør være en del af dit udstyr på din rejse.

Den kan købes hos rejsegear her.

Ørepropper

Ørepropper er en god måde at holde støjen ude på. Især når man sidder i en larmen flyver, og sidder tætpakket med en masse andre mennesker. Ørepropper er meget effektive, når man skal sove i en larmende flyver. Her kan man med god samvittighed bruge dem.

Jeg vil anbefale, at man bruger engangsørepropper til når man skal sove. Dette skyldes, at engangsørepropper typisk er lavet af et blødt materiale, der ofte kan formes eller som i forvejen har en behagelig pasform, ligesom de er skånsomme for huden. Desuden er det dejligt, at man bare kan smide ørepropperne ud efter man har sovet på flyveren også bruge nogle nye ørepropper til næste tur. Man kan også vælge at købe nogle silikone ørepropper, som man kan bruge igen og igen. Ørepropper høre også til blandt dit rejseudsyr, og gøre det nemmere at få lidt søvn ombord på flyveren eller hvordan du nu rejser.

Køb dine engangs ørepropper her hos rejsegear.

Eller du kan købe nogle luksus ørepropper, som du kan bruge igen og igen, hvis du rejser meget.

Powerbank

For mange er telefonen deres mest personlige ejendel. Den tjekker din netbank, holder styr på bus- og togbilletten, betaler med Mobilepay, og hjælper dig med at finde rundt, når det er nødvendigt. Når den altid er ved hånden bør en powerbank også følge med. Det vigtigste er muligheden for at kunne få kontakt og finde vej. Det er ikke sjovt at træde ud af en lufthavn i et fremmed land, og ikke kunne finde vej eller komme i kontakt med nogle, fordi ens telefon er løbet tør for strøm. Det duer ikke! Med en powerbank sker det ikke.

Oftest har en powerbank strøm til at fylde dit batteri flere gange. Ved hver model står der angivet ”mAh”, som er en målestok for strømmængden den kan lagre, en vigtig detalje, der skal passe til dine behov. Jeg vil altid anbefale at du går efter en powerbank med minimum 10.000 mAh og dermed strøm nok til at oplade en iPhone, hele 4 gange. En powerbank er uundværlig, når du rejser. Så husk den, som en del af dit rejseudstyr.

Du kan købe en god powerbank hos rejsegear her.

Rejseudstyr

Med de her 5 ting, som en del af dit rejseudstyr, har du gjort hvad du kan for at få en god rejse. Du skulle derfor gerne komme friskere frem, til din destination hvor du kan se tilbage på en god rejse.

God fornøjelse med rejseudstyret!
OBS! Få flyhjælp hvis dit fly er forsinket – læs mere her

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here