Naturpark Amager

0
377
Naturpark Amager

I går var jeg ude på den skønneste løbetur om aftenen på vestamager – også kaldet Naturpark Amager. Jeg er jo i gang med at træne op til DHL fordi vi skal løbe det sammen på arbejdet, så derfor havde jeg sat mig for at jeg skulle ud og løbe en lidt længere tur i går. Formen er nemlig ved at være til det. Så jeg har en god rute ude i Naturpark Amager som jeg løber, hvor man kommer ud i lidt blandet terræn, asfalt, grus, marker, skov.

Hvor er det bare fantastisk at vi har en så dejlig natur, når man bor i byen – det er helt exceptionelt.

Naturpark Amager

Det er virkelig fedt når man bor i Ørestaden, at man har mulighed for at kunne løbe, cykle eller gå ture over i Naturpark Amager. Når man bor i byen er det dejligt man lige kan komme ud og få lidt natur under neglende. Det er virkelig afstressende og dejligt meditativt for hjerne lige at komme ud i naturen og få sat hverdagens bekymringer på standby.

På min tur i går mødte jeg i begyndelse af min løbetur en hun fasan og dens lille unge. Efterhånden som jeg kom lidt længere ud og løb med markerne på begge sider af vejen, så dukkede de sædvanlige flokke af køer op. Nogle af dem havde fået de sødeste små kalve, som stod langsvejen som jeg løber på og de står jo ikke mere end et par meter fra den vej jeg løber på, så man får lov til at komme helt tæt på. Afslutningsvis mødte jeg på den sidste del af min løbetur som går igennem pinseskoven, en flok dådyr som stod et par meter fra mig inden i skoven.

Så I kan nok høre at man kan få nogle skønne natur oplevelser, selvom det er så tæt på byen.

Tag endelig ud og besøg Naturpark Amager, enten på gå tur, løbetur eller cykeltur og der er jo også mulighed for at overnatte derude. Det kan man gøre enten i et telt eller i et af de byggede shelters.

Læs mere på hjemmeside naturparkamager.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here