Ømme ben efter løbetræning

0
479
Proteinshake

Proteinpulver mig her og Proteinpulver mig der. Man høre ofte at man skal supplere sin træning, med proteinpulver men det har jeg nu aldrig rigtig troet på. Min træning frem mod Änglamark halvmarathon, er stadig i fuld gang. Men på det sidste har jeg dog kæmpet, meget med ømme muskler. Har du også ømme ben?

Det skal dog siges at min træning, stadig køre rigtig godt. Så sent som d. 3 november satte jeg ny rekord på 10 km. i 2018, med tiden 59:15. Så jeg kan stadig se at min form tager nogle store skridt fremad. Men problemet er at jeg får utroligt ømme muskler. Dagene Efter et træningspas bliver jeg ved med at have ømme ben, især mine fødder, lår, hofter og achillesene er ekstrem ømme.

Proteinpulver

Selvom jeg holder en dags pause, så har jeg ekstremt ondt når jeg skal løbe igen. Min gode kollega, Alexander nævnte at det måske kunne være en god ide at indtage noget protein efter træning. For på den måde at få bygget, musklerne op og give dem noget brændstof til at reparere sig selv.

Proteinpulver

Det synes jeg lød som en rigtig god ide, og derfor har jeg nu investeret i et protein starter kit fra Bodylab. Her får man 6 forskellige smage af proteinpulver og en lille shaker. Et super sæt til at starte på, når man skal prøve proteinpulver af.

Proteinpulver fra Bodylab

Hvordan er det så gået? Har det hjulpet? Jeg har nu prøvet at tage 30g proteinpulver blandet med 300 ml mælk efter min træning. Jeg er overrasket over hvor godt det fungere, min ømhed er forsvundet! Det er meget markant hvor stor forskel jeg har det dagen efter jeg har løbet, i forhold til før hvor jeg ikke tog proteinpulver. Jeg er stort set ikke øm dagen efter længere.

Så det er jo helt fantastisk! En anden ting som jeg også synes er super godt, ved at tage proteinpulver er at jeg altid plejer at have lyst til noget lækkert efter min træning. Men proteinshaken giver lige lidt mæthed og fornemmelsen af at man har fået noget sødt. Jeg glæder mig meget til at forsætte med at bruge proteinpulver og se hvilke fordele det har, på den lange bane.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here