Seminyak

0
310

Guide til Seminyak

Efter 17 timers flyrejse og en sammenlagt rejse på omkring 20 timer, er det dejligt endeligt at være fremme i Denpasar. Det bedste er, at modsat sidste gang, hvor vi skulle bruge yderligere et par timer på at køre til Ubud, så skal vi denne gang kun køre omkring 20-25 min. også er vi fremme på vores hotel Singgah Villas i Seminyak.

Selvom det kun er 1 år siden vi sidst var på Bali, så rammer varmen og fugtigheden alligevel hårdt da vi træder ud af lufthavnen. Når man kombinere det med den manglende søvn, så virker det overvældende endelig at være fremme. Heldigvis – står vores chauffør klar til at hente os og han sørger for at transportere vores kuffertere hen til bilen. Så er det bare afsted! 25 min. efter bliver vi sat af ved vores Hotel.

Her bor vi i Seminyak – Singgah Villas

Vi bor på Singgah Villas i Seminyak, hvor vi har booket en Villa med privat pool. Da vi kommer er vores Villa, desværre ikke klar endnu. Det ville ellers have været skønt, lige at kunne komme ind og få klædt om til noget lidt køligere tøj.

I stedet for sætter vi os i restauranten og bestiller noget morgenmad. En Smoothie Bowl og vandmelon juice! Lige hvad man trænger til i varmen. Imellem tiden er vores villa blevet gjort klar til os, så da vi har spist kan vi komme ind og få klædt om.

Villaen er hyggelig med et stort ude område, en lækker pool… lige da vi træder en af døren så står solens stråler og glinser i poolens vand. Det er simpelthen for uimodståeligt, så inden vi går på opdagelse i byen, bliver vi nødt til lige at dyppe fødderne og blive kølet af!

Singgah Villas - Seminyak

Singgah Villas er et rigtig fint sted af bo i Seminyak. Man føler sig tryg og det ligger tæt på centrum. Det ligger lidt nede af en lille vej, som gør der ikke er så meget støj. Der er dog stadig lidt støj i løbet af natten, men det kan ikke undgås når man bor i byen.

Det bedste på hotellet var helt sikkert deres morgenmad. Du bestiller fra er Ala carte kort og vælger hvad du har lyst til. Vi betalte lidt ekstra, også kunne man få det serveret på værelset om morgenen. Virkelig dejligt!

Smoothie bowl og Vandmelon juice

Hotellet ligger iøvrigt et stenkast fra verdens største Starbucks – hvilket er helt perfekt så man kan få noget iskaffe denne varme.

Steder at spise i Seminyak

Den første dag i Seminyak, spiste vi frokost på et lille sushisted. Det ligger på en af sidegaderne til Hovedgaden. Her sad vi udenfor og kunne nyde vores sushi, i larmen fra de dyttende knallerter og biler. Ja, det er Indonesiens charme. Stedet hedder Sushimi Bali.

Sushimi - Seminyak

The Fat turtle

Hyggelig lille cafe, hvor vi fik red velvet pandekager, omelet og pomfritter. De havde en super lækker cold brew kaffe.

The Fat Turtle i Seminyak The Fat Turtle i Seminyak

The Dusty cafe

Her spiste vi både til frokost og aften. Super lækker pizza, toast med god smag og bagels med avokado og salat og svampe. Ja, de har lidt af det hele – så her skulle alle nok kunne finde noget fra menukortet.

Shelter cafe

Her fik vi en god frokost. De har en masse spændende og farverige smoothies som er Instagram værdige og er bredt ud valg af en masse sund mad, lige fra pandekager med bær til avokado salat og bowls.

Massage i Seminyak

Om aften den første dag, var vi rimelig trætte og anspændte i kroppen efter den lange rejse. Vi bookede derfor tid til en massage, på Lagoon spa som ikke ligger langt fra hvor vi bor i Seminyak.

En massage hos Lagoon Spa, kan helt sikkert anbefales. Det er super professionelt. Vi fik en varm velkomst og blev placeret i sofaen, med et ark som skulle krydses af. Alt efter hvordan massagen ønskes, om der er nogle områder de ikke skal give massage og hvor hårdt de skal trykke.

Mens vi udfylder det, får vi serveret en kop te. Da vi har bedt om at blive masseret sammen, får vi et rum med to massage brikse. Det var super gode forhold, og det var pænt svært at holde sig vågen… lad mig sige det sådan.

Pedicure/Manicure i Seminyak

Hvis du ønsker en god Pedicure/Manicure i Seminyak, kan Think Pink Nails anbefales. Allerede hjemmefra kan du se hvilke behandlinger de har på deres hjemmeside, og du kan bestille din behandling online eller bare komme forbi butikken. Deres behandler er billige og servicen er helt i top!

Pedicure i Seminyak

Det er et stort sted, men super hyggeligt. De har flere forskellige områder, både med lækre stole til Pedicure også har de et område kun til Manicure. Hvis man ønsker en mere privat oplevelse, er det også muligt at booke et VIP rum med plads til 2. De har er stort udvalg af farver til neglelak og shellak, hvis man er til sådan noget.

Har du bruge for Rionet til dit næste have eller bygge projekt? Læs mere om Rionet

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here