Seværdigheder i London

0
785
Seværdigheder i London

Hvilke seværdigheder i London skal du se?

Her får du 3 bud på nogle seværdigheder i London som du skal se når du er på ferie. Jeg har valgt 3 seværdighed i London som er lidt forskellige, og som jeg synes gjorde størst indtryk på mig.

3 seværdigheder i London

1. London Eye

London Eye er et stort pariserhjul som er 135 meter, og hvorfra man har et godt view udover London. Det er den mest besøgte seværdighed i London med over 4 millioner besøgende, og London Eye er da også en af de obligatoriske seværdigheder i London hvis det er først gang man er der.

Udsigten er fantastisk, og turen vare ca. 30 min. Forbered dig på en del vente tid.

 

2. SEA LIFE

Sea life aquarium ligger tæt på London Eye.

På Sea life kan I se og beundre hajer, alle mulige slags gopler, blæksprutter og rokker. Deres enorme tanke rummer mere end 30.000 fiskearter og 350 plantearter. Så man kan sagtens bruge et par timer her.

Man får også den fantastiske oplevelse at gå gennem en glastunnelgang som skaber en uforglemmelig oplevelse af at man går i et tropisk hav. Det er virkelig en stor oplevelse, og det er også en god indendørs ting man kan lave. Hvis vejret ikke er så godt.

3. Camden market

Første gang jeg hørte om Camden market gennem nogle venner synes jeg ikke det lød spændende, og på min første tur til London blev et besøg på Camden market derfor sorterer fra.

Anden gang jeg var i London, besluttede vi så at vi skulle tage et smut forbi camden market og nøj hvor jeg fortrød vi ikke havde gjort det første gang også.

Der er super hyggeligt på camden market, med massere af små smøger og boder man kan gå og kigge ved. Det bestod egentlig af flere markeder, men er i da smeltet sammen til et stort.

Der er også en masse forskellige madboder. Da vi var der, købte vi en kyros ved en bod og satte os og spiste dem ved kanalen i det dejligste solskinsvejr.

Camden market er helt klart en seværdighed i London som skal opleves.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here