Seværdigheder i New York?

0
430
Seværdigheder New York

Som så mange andre har jeg altid drømt om at komme til New York. Men hvilke seværdigheder skal man se i New York. Her kan du læse om nogle af de seværdigheder, vi så da vi var i New York.

One World Trade center – toppen af seværdigheder

Hvis du er ude efter en wauv oplevelse i New York, kan jeg klart anbefale en tur i One World Trade center. Det er en utrolig flot bygning, og hvis du bestiller billetter på forhånd via deres hjemmesiden, slipper du for køen.

Hvis man tror man bare skal op og se en flot udsigt, så tager man fejl! Der er virkelig gjort en hel oplevelse ud af den her seværdighed. Først går man ind i kælderen, hvor man kan se skifferen som er i undergrunden på Manhatten. Så er det tid til en tur i elevator, som er en af verdens hurtigst. Selve væggen er en stor skærm, som viser bygningen udvendigt mens man køre op.

Det går pænt hurtigt med at komme op på toppen, og inden man får adgang til udsigten ser man en flot video fra New York. Og pludselig!!! Så står man og kigger udover New Yorks flotte udsigt. Lige i det øjeblik får man gåsehud. Helt bestem en seværdig i New York som skal ses.

Intrepid – flot seværdighed

Intrepid er en anden seværdighed i New York, som er et stort hangar skib, og du har også mulighed for at se en ubåd og rumskibe. Det er en stor oplevelse, både at se så stort et skib som er hangar skib er.

Desuden har de forskelllige flytyper stående på dækket, så man kan se. Når man skal se skibet har de lavet en afmærket rute rundt på skibet, hvilket også gælder ubåden. Det er faktisk rigtig smart, fordi så er alle nødt til at følge den samme gang rundt.

Jeg synes det var en stor oplevelse at se hangarskibet, ubåden og rumfartøjerne. Så det er helt klart en seværdighed jeg vil anbefale.

New York Zoo – hyggelig seværdighed

En anden hyggelig seværdighed er New York zoo, som er en dejlig oplevelse hvis det er godt vejr. Det er en lille zoologisk have, men det koster også kun 100 kr. at komme ind.

Den er rigtig hyggelig, og indrettet på en god måde som passer godt ind i central park. Der er meget frodigt og grønt. Den er på ingen måde så stor, som vi er vant til i København men derfor er den stadig et besøg værd.

Hvilke seværdigheder kan du anbefale i New York?
Læs vores andre indlæg på vores rejseblog