Shoppingcenter i Malmø

0
809
Shoppingcenter i Malmø
Shoppingcenter i Malmø

Er du på jagt efter et shoppingcenter i Malmø? Jeg har lavet en lille guide til hvor du finder de bedste shoppingcentre i Malmø.

Det største shoppingcenter i Malmø

Hedder Emporia og ligger lige ved Hyllie og er vel hvad der svare til Københavns Fields i Ørestaden. Hyllie er stoppet før Malmøs Centralstation og derfor er centeret et oplagt stop enten på vej over til Malmø, eller når man er på vej hjem igen. Centeret er enormt stort, og hvis man er der i weekenden eller i en ferie periode kan der virkelig være mange mennesker.

Shoppingcenter i Malmø
Shoppingcenter i Malmø

Du finder intet mindre end 149 butikker og spisesteder i Emporia, så der er rigeligt at slå sig løs i. Det er et rigtig pænt shoppingcenter, og helt klart et af de bedste i Malmø.

Læs mere her

Triangeln

Et andet shoppingcenter finder du inden i selve Malmø. Det har sin egen togstation som hedder Triangeln, og derfor hedder centeret meget passende også Triangeln. Det er et pænt center som er nyrenoveret for et par år siden. Der er flere små og hyggelige butikker, bla. en god tøj forretning som jeg selv er meget glad for, Paparazzi og der ligger også flere lækre bolig forretninger. Her er det muligt at finde nogle fede ting til hjemmet, og som ikke lige er muligt at få i København. Triangelen er nok mit fortrukne shoppingcenter i Malmø.

De har også nogle gode spistesteder, hvis man lige skal have noget frokost. Der ligger bla. nogle buffet restauranter, samt en god cafe ved navn Coffee factory.

Læs mere her

Åhléns

Åhléns ligger på hjørnet af Södergatan og Per Weijersgatan lige midt i centrum og er Malmøs svar på Magasin. Her kan man shoppe på tre etager, som byder på både tøj, sko, bøger, papirvarer, smykker, kosmetik og alverdens dimser til hjemmet. De forhandler mange forskellige mærker som Filippa K og Björn Borg, men de har også deres egne mærker.

Åhléns har ikke nogen café, men det ligger tæt på Lilla Torg, som har et stort udvalg af spisesteder.

Læs mere her

Der findes også 2 andre shoppingcentre i Malmø, Mobilia og Hansa. Men det er efterhånden et par år siden, at jeg sidst har været i dem da jeg synes de er meget kedelige. Men det er i hvert fald også en mulighed, hvis man er på jagt efter et shoppingcenter i Malmø.

Jeg håber du kan bruge denne lille guide, og læse endelig også min andre indlæg om Malmø

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here