Sommerferieplaner – 2018

0
329

Hvad har du af sommerferieplaner for 2018?

Jeg synes altid sommerferien er den sværeste ferie at planlægge. Hele verden rejser jo om sommeren, så priserne er altid skruet meget op synes jeg. Samtidig med at man ikke gider være på en eller anden overfyldt strand, eller skulle stå i kø i flere timer til en turist attraktion. Der er bare mange flere mennesker uanset hvor man er henne om sommeren.

De fleste år har vi taget det lidt som det kommer med sommerferien, men det har oftest resulteret i at vi har stresset lidt over hvad vi skulle finde på. Og jo tættere man kommer på sommerferien, jo dyrere bliver det bare (undtagen i år, hvor det jo er super vejr herhjemme). Derfor besluttede vi os for at være tidligt ude i år, og få lagt en plan for hvad vi skulle i sommerferien.

I år sad vi og kigge lidt på et kort over hvilken lande vi ikke havde været i, for at få lidt inspiration til hvilket land man kunne besøg. Her faldt vi over Finland mod nord. Først var det egentlig lidt som en joke, men efterhånden som vi begyndte at undersøge lidt om Helsinki, blev vi mere og mere vild med ideen om at besøge Finland. Umiddelbart er det ikke lige en destination, hvor man tænker sommerferie og derfor synes vi det er en lidt anderledes sommerferie destination end hvad man lige normalt gør og det tiltalte os også. Så vores sommerferieplaner går mod Finland og vi er derfor i fuld gang med at finde ud af hvad vi skal se i Helsinki.

Har du været i Helsinki? Så må du meget gerne smide en kommentar hvis du har nogle gode råd eller anbefalinger til seværdigheder, spisesteder osv. så vil de blive taget imod med kyshånd.

Hvad har du af sommerferieplaner for 2018?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here