Spisesteder i New York

0
482
Spisesteder i New York - The Meatball Shop

Spisesteder finder du mange af i New York, og det er langt fra alle sammen som har en høj kvalitet. Her får du 3 lækre spisesteder i New York, som er værd at ligge et smut forbi mens man besøger byen.

Spisesteder i New York - The Meatball Shop

The Meatball Shop

Som navnet antyder er der kødboller på menuen, og de smager fremragende! The Meatball Shop er blevet meget populær og har nu 5 spisesteder på Manhattan – Lower East Side, West Village, Chelsea, Upper East Side, Upper West Side.

For 7 dollars får man 4 kødboller efter eget valg, hvor du selv vælger hvilken sauce du vil have til og et stykke foccacia brød. For 1 dollar ekstra får du et lækkert spejlæg, som er perfekt stegt. Første gang tænkte jeg, spejlæg til kødboller? Men prøv det, det smager virkeligt godt!

Det er utroligt meget stemning på The Meatball Shop, høj musik, gode drinks.. så det er et rigtig hyggeligt sted at spise efter en lang dag rundt i New Yorks gader. Det er sted hvor man sagtens kan sidde og slappe af, mens man spiser sin mad. Husk og slut af med deres anderledes dessert, som består af hjemmelavede is-sandwish, helt klart en oplevelse værd.

Læs mere om spisestedet The MeatBall Shop

Sylvias Restaurant

Sylvia’s Resturant – Harlem

Spisestedet Sylvia’s som ligger i Harlem, er indbegrebet af Soul Food og deres slogan er meget passende Queen of Soulfood. Sylvia Wood åbnede denne kendte og populære restaurant i 1962, og har udgivet flere produkter så som. Bla. saucer og krydderi, og kogebøger.

Har du aldrig været i Harlem, eller prøvet Soul Food må du ikke gå glip af et besøg på Sylvia’ s restaurant. Her får du rigtig velsmagende mad. Der er kælet for maden og det ligger solidt i maven, så kom sulten! Deres ribs og fried chicken er i verdensklasse og på menukortet finder du også en kombi menu, hvor du har mulighed for at smage lidt af det hele. Til hver ret får man lov til at vælge 2 side orders, som bla. består af Macaroni and Cheese, Buttered Corn, Garlic mashed potatoes m.m. det er super lækkert og man får virkelig store portioner til en god pris.

Stemning på Sylvia’ s er helt speciel. Stilen er stadig som da den oprindelig restaurant åbnede, og mens du sidder og spiser kan du se billederne af alle de kendte, som igennem tiden har været og besøge Sylvia’s.

Læs mere her om Sylvia’s restaurant

Grand Central Oister Bar

Grand Central – Oster Bar & Restaurant

Ka’ de li’ østers? Eller bare fisk og skaldyr generelt, så vil jeg klart anbefale et smut forbi Grand Central Oister Bar & Restaurant i kælderen i Grand Central. I det hele taget vil jeg faktisk anbefale at man bruger en aften på spisestedet, selvom du ikke er den store fiske spiser. Stemningen og arkitekturen er nemlig fantastisk!

Du får et kæmpe menukort, med alt indenfor fisk og skaldyr. Østers, hummer, muslinger, krabber tilberedte på et utal af måder. Jeg fik stiftet bekendskab med østers for første gang, og det var ikke nogen succes skulle jeg hilse og sige! Men til gengæld kan jeg anbefale de Soft Crab Cakes,  som min bedre halvdel fik. De var virkelig gode. Restauranten og folkene i den – er meget fascinerende at betragte, her kommer alt lige fra forretningsmænd- og kvinder samt os turister der prøver det for første gang.

Læs mere om spisestedet Grand Central Oister Bar & Restaurant

Tak fordi du læser med. Læs mere om rejser på vores rejseblog

Hvilke spisesteder kan du anbefale i New York?