Tel Aviv halvmarathon

0
386
Tel Aviv halvmarathon

40.000…. og måske flere. Så mange skal jeg løbe sammen med i Tel Aviv. Om lidt over 14 dage skal jeg løbe halvmarathon i Tel Aviv og det bliver vildt! Jeg har aldrig prøvet at deltage i så stort et løb før. Det størst jeg har prøvet er Copenhagen halvmarathon, hvor omkring 10.000 stillede til start.

Det bliver vildt at se hvordan et løb, med over 4 gange så mange mennesker er organiseret. Det er muligt at løbe 5 km, 10 km, halvmarathon og marathon.

Det bliver også første gang jeg skal til Israel, så det bliver en rigtig fed oplevelse, som jeg ser meget frem tid. Desuden ligger temperaturene lige nu på 18-25 grader, og det er jo skønt, når man kigger ud på det grå, kolde og kedelige vejr her i DK.

Mit mål til Tel Aviv halvmarathon

Min bedste tid på halvmarathon er 2 timer 12 minutter, tilbage i 2012 til Copenhagen halvmarathon. Mit mål til Tel Aviv halvmarathon er at komme under 2 timer. Et mål hvor barren er sat højt, og det derfor bliver svært at nå.

For at komme under 2 timer, skal jeg løbe lige på grænsen af mit max. Så der skal ikke meget til før det kan gå galt, og jeg får presset mig for meget. Så kan løbet hurtigt være ødelagt! Men lad os nu se hvordan det går. Jeg har jo trænet hele vinteråret her hjemme, i den kolde tunge luft med sne, regn og massere af modvind, så må ikke det giver lidt ekstra at komme ned i varmen.

Desuden løber min bror sammen med mig hele vejen, hvilket bliver virkelig fedt. Han er i super form, og kunne nok gennemføre løbet på 1:35 vil jeg tro. Men han følger mig hele vejen og støtter mig, selvom han skal løbe langsomt, for at følge mig. Det bliver total dejligt, og jeg satser på det at lige giver mig de sidste par procenter, som der skal til for at lave en ny PR.

Uanset om det bliver til en ny PR eller ej til Tel Aviv halvmarathon, så bliver det en kæmpe oplevelse at løbe et løb i udlandet. Det er første gang, at jeg kommer til at opleve det. Normalt plejer det at være en kæmpe oplevelse, at løbe herhjemme, så jeg tør sket ikke at tænke på hvordan det bliver at løbe med så mange mennesker. 40.000… det er altså virkelig mange mennesker. Og i en storby som Tel Aviv, må der virkelig være mange mennesker, som står og hepper. Jeg kan allerede nu mærke gåsehuden over hele kroppen. Og jeg tør slet ikke tænke på hvor vildt, det bliver at krydse målstregen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here