I uge 7 hvor det er Copenhagen dinner week, skulle vi prøve et nyt sted som hedder BØF inden i Dronningens Tværgade. Vi var spændte om at restauranten kunne leve op til sit navn, og serverer en god bøf til os. Udover bøffen bestod menuen også af en forret og en dessert:
Forret:
BØFs rejecocktail og økologisk burrata med tomat og urter
Hovedret:
Ribeye af ungkvæg med bearnaise og fritter
Dessert:
Mousse af hjemmelavet baileys med is
En dejlig saftig og smagfuld bøf – får du på BØF
Man bliver taget imod af nogle rigtig søde tjenere, som er venlige og hjælpsomme. Restauranten er rigtig hyggelig og stemningsfuld, så den kan bestemt anbefales hvis man skal have en hyggelig og romantisk par middag.
Vi var 5 der skulle spise på Bøf og vi fik et stort rundt bord, hvilket er meget hyggeligt så alle kan snakke med hinanden.
Rejecocktailen havde jeg rigtig set frem til, da det var lang tid siden jeg sidst havde fået en. Den levede op til forventninger, og var på ingen måde den velkendte udgave fra 90’erne. Men en lækker og anderledes fortolkning af en rejecocktail, hertil blev der serveret hjemmebagt brød og smør.
Bøffen var rigtig lækker, og super godt stegt. De har styr på stegningerne så man får en smagfuld og dejlig bøf. Selv fik jeg den stegt rare, mens de andre ved bordet fik den medium. Alle var ramt spot on!
Desserten var ikke den helt stor kulinariske oplevelse. Den var meget tilpas i størrelsen og dejlig frisk i det, efter at man havde fået en dejlig stor bøf. Men det er jo også bøffen man først og fremmeste kommer for.
Så alt i alt er BØF helt klar et besøg værd og at få 3 retter for 215 kr. i anledningen af Copenhagen DinnerWeek må siges at være billigt.
Læs om vores oplevelse dag vi var på Hotel Hilton og spise lækker culotte