Library bar i København

0
558
Hyggelig stemning på Library bar
Hyggelig stemning på Library bar

Er du også nogle gange på jagt efter en hyggelig bar i København, hvor man kan sidde stille og roligt og nyde sin drink? Her får du et tip til en hyggelig bar i København – The Library bar, som er gemt godt væk i de travle Københavnske gader. Det er derfor ikke alle som kender stedet.

The Library bar ligger lige overfor Tivoli ved siden af Københavns Hovedbanegård i den gamle Gobelin Sal på den anden side af Lobbyen i Copenhagen Plaza Hotel. Når du træder ind på The Library bar i København, er det ligesom at træde ind i en tidslomme. Du finder her en helt speciel stemning af læderindbunde bøger, og ældre tunge lædermøbler som gør stilen helt autentisk og meget intim.

Baren er lille og hyggelig, og et perfekt sted at nyde en fantastisk cocktail eller øl i ro og mag. Den atmosfære der er i baren, gør at det er en af Københavns hyggeligste bare. Forbes Magazine har år tilbage udnævnt Library Bar som en af de fem bedste barer i verden. Det må komme bag på de færreste.

Jazz på det The Library Bar

The Library Bar er ikke et musiksted, men klaveret spiller en stor rolle for barens atmosfære. Her emmer af jazz, og sådan har det været de seneste 15 år, hvor musikere på skift har spillet live på udvalgte lørdage, jeg mener det er omkring kl. 20.00-24.00 der er jazz. I dag kan man nyde en af barens luksuriøse drinks kombineret med nøje udvalgte jazz-toner leveret af barens private pianist. Vær i den forbindelse opmærksom på at der godt kan være mange i forbindelse med jazz´en, så husk at komme i god tid hvis du gerne vil være sikker på et bord.

Hvis du endnu ikke har besøgt Library bar i København, så er det helt sikkert et besøg værd hvis du vil have en hyggelig og god aften.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here